Translate

Selena Gomez

Selena Gomez a fost născută și crescută în Grand Prairie, Texas. Mama ei Amanda Cornett este o italiancă din Dallas, Texas și tatăl ei, Ricardo Gomez, este din New Mexico. Mama a născut-o pe Selena când avea 16 ani, părinții ei divorțând în 1997. Aproape 10 ani mai târziu s-a recăsătorit cu Brian Teefy. Selena este cunoscută pentru rolul său ca Alex Russo din serialul 'Wizards Of Waverly Place' și ca Mary din 'Another Cinderella Story'.
Selena a semnat un contract cu Hollywood Records chiar înainte de cea de-a 16-a aniversare. și a lansat un album în 2009 numit "kiss and tell" alături de trupa ei ''The Scene", apoi în 2010 a lansat albumul "A Year Without Rain",iar în 2011 a lansat albumul '' When The Sun Goes Down".
Selena și-a început cariera în actorie în 1999 la vârsta de 7 ani jucând în "Barney and Friends" cu numele de "Gianna". Selena a jucat și în filmul "Wizards Of Waverly Place Movie" care a avut 11.4 milioane de telespectatori. Selena a inregistrat melodii pentru coloanele sonore ale filmelor ''Tinkerbell'' ,''Princess Protection Program'', "Another Cinderella Story " ,''Wizards Of Waverly Place/movie","Ramona and Beezus"și "Monte Carlo".
Selena Gomez a fost cea mai bună prietenă a lui Demi Lovato cu care are a avut spectacol pe Youtube numit "The Demi and Selena Show". Selena are 5 căței: Chip, Willy, Fina și Wallace, primul fiind adoptat dintr-un adăpost de animale, iar acum ceva timp Selena a mai adoptat încă un cățeluș pe nume Baylor. Este o mare fană a lui Johnny Depp, iar modelul ei în viață e actrița Rachel McAdams. Selena este iubita si de copii ,de adolescenti si chiar de mamele acestora ! Selena este alinta cu numele de "Sel" si "Selly".Selena este o persoana sensibila si daca la inceputul zile i se va intampla ceva rau ....se va ambala si va fi trista toata ziua.
În plan personal Selena Gomez este implicată într-o relație cu celebrul cântăreț Justin Bieber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu