Translate

Carmen Bruma

Carmen Bruma si-a inceput cariera in televiziune in 1999 la postul Antena 1, odata cu emisiunea Tele Euro Bingo Show.

Carmen Bruma a mai colaborat si cu alte emisiuni, printre care se numara "Dimineti La Tine", "Totul va fi" sau "Noaptea tarziu cu Mircea Badea".
Carmen Bruma
Carmen Bruma

S-a mutat la Realitatea tv in 2002, devenind prezentatoare, alaturi de Adina Halas la emisiunea "Trezirea la realitatea cu Adina si Carmen". Pe langa emisiunea cu Adina a mai prezentat si "7 Arte", "Tendinteâ", "Trezirea brusca la realitatea".
A ajuns sa prezinte stirile din sport la realitatea in 2004, prezentand in acelasi timp si emisiunea "Kilocruciada". Pe langa cariera din televiziune, mai colaboreaza si cu presa scrisa, avand o rubrica saptamanala "O bruma de miscare" in revista "Taifasuri" si este editorialist la revista J'adore. Se pare ca urmeaza sa devina colega cu iubitul ei, Mircea Badea, la Antena 3.
Carmen a scos o carte despre dieta si nutritie si planifica sa scoata o alta despre sport.

De ce este faimoasa Carmen Bruma?

Carmen Bruma este una dintre cele mai iubite si indragite prezentatoare tv de la noi, emisiunile ei fiind urmarite de foarte multi telespectatori. Carmen este mereu in atentia presei si din cauza relatiei pe care o are cu prezentatorul Mircea Badea, care se pare ca ii va deveni coleg, relatia celor doi fiind destul de mediatizata.

De ce ne place Carmen Bruma?

Carmen Bruma se numara printre cele mai frumoase prezentatoare de stiri de la noi, care a cucerit inimile multor barbati. Pe langa faptul ca este foarte frumoasa are si talent, fiind foarte apreciata pentru munca ei, avand in spate o cariera destul de bogata, si spera ca in viitor sa demonstreze mai multe.

Despre Carmen Bruma:

Nume: Carmen Bruma
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 9 Mai 1977
Zodie: Taur
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Nu are
Ocupatie: Prezentator tv
Studii: Master in jurnalism, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu