Translate

Raluca Lazarut

Raluca Lazarut este o tanara din Deva, care a cochetat ani de zile cu modelling-ul. S-a mutat la Timisoara pentru a urma cursurile Facultatii de Litere-sectia engleza-romana, de la Universitatea de Vest.
Cariera:
In acelasi timp s-a angajat ca translator la Agentia Regionala de Dezvoltare si a incheiat un contract cu o agentie de modelling. Insa mirajul Capitalei a influentat-o si pe Raluca, ea lasand Timisoara si pozand sexy in FHM, ca "studenta lunii". Raluca a ajuns cunoscuta datorita participarii la concursul "Big brother". Si-a anuntat parintii ca vrea sa participe la Big Brother numai dupa ce a ajuns in cea de-a doua faza a selectiei, alaturi de 599 de canditati. Ea a motivat acest gest prin dorinta de a avea o cariera in televiziune. Dupa ce s-a terminat concursul, ofertele au inceput sa apara pentru frumoasa bruneta, astfel ca a facut o emisiune de divertisment la National tv.
S-a mutat apoi pentru aproape 2 ani de zile la pupitrul stirilor sportive de la Antena 3. In prezent, Raluca este prezentatoarea emisiunii "Super Bingo Metropolis" de la Antena 1. inca din adolescenta. In timpul facultatii a inceput sa participe la prezentari de moda.


Pe scurt despre Raluca Lazarut:
Nume: Raluca Lazarut
Locul nasterii: Deva, Romania
Data nasterii: 05 Noiembrie 1982
Parinti: Mama Liliana Stef, tatal Voicu Lazarut
Frati/Surori: Un frate Horia
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1.69
Greutate: 54 kg
Dimensiuni: 90-60-89
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Prezentatoare
Studii: Facultatea de Litere

De ce este faimoasa Raluca Lazarut?
Raluca Lazarut s-a facut remarcata inca de cand a participat la emisiunea "Big Brother", dar a intalnit succesul dupa ce a pozat in revista "Playboy" si a fost cooptata in echipa de la Antena 1.

De ce ne place Raluca Lazarut?
Raluca Lazarut este una dintre cele mai frumoase femei din televiziune de la noi, furand inima multor barbati din showbiz-ul autohton, a reusit sa fascineze prin frumusetea ei, dar si prin naturaletea ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu