Translate

Monica Gabor a solicitat rezidenţă în America!

Îndurerată după moartea mamei, Monica Gabor îşi vede în continuare de viaţă. Şi nu oriunde, ci tot peste Ocean. Manechinul a făcut următorul pas important de când locuieşte în Statele Unite şi a solicitat, de curând, rezidenţă permanentă.


E clar! Monica Gabor vrea să intre în legalitate şi la americani. Dovadă stă faptul că fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a depus actele pentru şedere legală şi drept de muncă. Probabil, pentru ea, rezidenţa americană este mult mai importantă decât fetiţa ei, Irina, din moment ce a acceptat condiţiile autorităţilor americane, care precizează că până nu sunt eliberate nu ai voie să părăseşti teritoriul american. 

Din această pricină, "scorpia de la Izvorani" va fi nevoită să-şi vadă copilul doar prin intermediul internetului. Şi asta nu este singura pierdere. Monica Gabor tocmai pusese bazele unei afaceri aici, în Bucureşti, cu o bună prietenă, iar acum planurile lor au fost date peste cap, prezenţa ei în ţară fiind foarte importantă. Moni, nu crezi că dacă te-ai fi căsătorit cu Mr. Pink lucrurile s-ar fi rezolvat mult mai repede?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu