Translate

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu este o prezenta deosebita in peisajul industriei muzicale romanesti, incantand publicul prin vocea frumoasa si puterea de a aborda si sustine vocal orice gen muzical.


Pregatirea pentru cariera muzicala a inceput inca de la patru ani, cand Diana Bisinicu a luat lectii de pian, balet, tenis si inot. A urmat apoi cursurile Liceului de Arta din Constanta, clasa de pian principal, apoi clasa de balet. Desi a practicat balet pana la 16 ani, s-a decis sa urmeze cursurile sectiei de Canto Clasic, dorind sa-si indeplineasca visul de a ajunge cantareata.

La frumoasa varsta de 16 ani isi face debutul in doua formatii, si tot atunci participa la Ploaia de Stele, unde ajunge in finala. Un an mai tarziu, Diana Bisinicu castiga premiul pentru cea mai buna interpretare si pentru cel mai bun dans la concursul Bravo Bravissimo.
Sansa i-a suras Dianei Bisinicu atunci cand a participat la preselectia “Alege Asia”, unde a fost selectata pentru a face parte din trupa Pops. La putin timp dupa infiintare, este lansat single-ul “Bum Bum”, care devine hit-ul verii 2003, apoi single-ul “As fi vrut sa te uit”. Piesele extrase de pe al doilea album, care au beneficiat si de videoclipuri, sunt intitulate “S-a schimbat ceva” si “Ai un minut”.
Dupa despartirea trupei in 2006, Diana Bisinicu se dedica unei cariere solo si lanseaza primul sau videoclip la colindul “Santa Claus is coming to town”. Fanii ei se pot bucura si de primul album pop-dance – “Dance with Diana”, pregatit impreuna cu Connect-R si Phelipe.


Originea aromana a Dianei ii aduce o colaborare cu formatia Makidonia din Constanta, impreuna cu care lanseaza albumul “Armanj dit Armanii”, in decembrie 2009. Raspunsul publicului a fost unul pe masura, atat in spectacole, cat si la nunti si petreceri, ceea ce a determinat-o pe Diana Bisinicu sa puna bazele unui nou proiect.
Avand in componenta 7 instrumentisti si folosind instrumente traditionale pentru muzica originala armeneasca (clarinet, armonica, cimpoi, tampana, fluier, saxofon, chitari), band-ul Dianei Bisinicu este recompensat cu “Premiul pentru cel mai de succes proiect muzical armanesc” (machedonesc) din partea emisiunii Confidential.
O data cu lansarea albumului “Rina”, apare si succesul mult dorit, dar si numeroase invitatii la petreceri de nunta, evenimente si spectacole. Orele de repetitii, munca permanenta si perseverenta, alaturi de o ambitie de fier si o voce puternica sunt atuurile artistei Diana Bisinicu pe scena muzicala romaneasca.
Diana Bisinicu poate canta diferite genuri muzicale, de la muzica armaneasca, la populara, dance-house si cover-uri internationale, aducand atmosfera de voie buna la fiecare petrecere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu