Translate

Diana Anca Florescu

Nascuta pe 14 mai 1979, Diana a absolvit Liceul de Arta din Sibiu (1999) si Facultatea de Drept "Simion Barnutiu" din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu (2004).

La numai 12 ani, Diana, devine solista in baletul "Capra cu trei iezi" si "Magazinul de papusi", alaturi de care sustine diferite spectacole.
In 1999 primeste Atestatul in coregrafie in urma examenului de balet sustinut la Teatrul Radu Stanca din Sibiu.
Peste 3 ani, Diana castiga preselectia si apoi selectia organizata pentru constituirea trupei de muzica "Face to face". Participa cu noua trupa la turneul ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii de la centrele de plasament organizat de UNICEF, sustinand concerte in 11 orase ale tarii.
Dupa doar cateva luni trupa "Face to face" isi schimba titulatura. Sub noul nume "Laguna" inregistreaza in studioul Taboo Music din Arad piesele pentru prima aparitie discografica, avandu-l ca manager si producator pe Sorin Bocerean. Genurile de muzica abordate au fost house si dance. Diana participa de asemenea la compunerea pieselor "Cosmos", "Rosu aprins", "Alerg" si "Mister".
Un an mai tarziu are loc lansarea albumului "Mister" si al hit-ului "Alerg" in urma careia "Laguna" susutine concerte de promovare la teatrele de vara din Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Navodari, Costinesti, Olimp, Neptun si in alte locatii de pe litoral.
In 2004 in studiourile K1 incep inregistrarile pentru cel de-al doilea album al trupei sub managerierea lui Radu Groza si impresarierea lui Lucian Mitrea, dupa care lanseaza noul single "Cand noaptea vine" de pe albumul cu acelasi nume.
In 2005 trupa este invitata la premiile MTV Romania pentru a prezenta si a inmana premiul la categoria "Best Website".
In 2006 Diana isi incepe cariera solo si in acelasi timp primeste un rol secundar in telenovela "Iubire ca in filme" - Acasa Tv. Dupa finalizarea filmarilor, artista devine coprezentator al emisiunii "O scrisoare pentru tine".
De curand Diana a lansat un videoclip pentru piesa "Mi-ai frant inima", care se bucura de un real succes.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu