Translate

Gabriela Cristea


Gabriela Cristea s-a nascut pe 26 octombrie, in Oltenia, judetul Calarasi. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din Bucuresti Comunicare neurolingvistica dar si Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatica-Ministerul Afacerilor Externe.

Cariera:

Mereu si-a dorit sa lucreze in televiziune, la varsta de 18 ani a fost data afara din casa de parintii ei deoarece nu erau de acord cu cariera pe care vroia sa o urmeze fiica lor.

Prima data cand a inceput sa lucreze in televiziune a fost la TVR 1, unde a moderat emisiuni de divertisment, insa s-a mutat apoi la Tele 7 abc si la Pro tv, unde a fost prezentator tv. In 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucreaza si in prezent, fiind gazda perfecta pentru reality-show-ul "Nora pentru mama", emisiune ce se bucura de un mare succes.


In urma cu 10 ani a acceptat sa pozeze pentru revista Playboy, iar in 2007 a aparut in ipostaze sexi intr-un pictorial pentru FHM. In 2005 a fost prezentator stiri sportive si co-prezentator emisiune matinala la B1TV, iar intre Februarie 1994 – Noiembrie 1994 TVR a fost prezentator evenimente muzicale speciale (Eurovision).

Pe scurt despre Gabriela Cristea Toader:

Nume: Gabriela Cristea Toader
Locul nasterii: Calarasi, Romania
Data nasterii: 20 Octombrie 1974
Frati/Surori: Un frate Emil
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.71
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorita
Sot: Marcel Toader
Ocupatie: Prezentatoare
Studii: SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" Bucuresti Comunicare neurolingvistica – Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatica - Ministerul Afacerilor Externe

De ce este faimoasa Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea a ajuns cunoscuta in intreaga tara datorita emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, "Nora pentru mama", emisiune ce se bucura de un real succes, Gabriela fiind printre cele mai apreciate prezentatoare tv.

De ce ne place Gabriela Cristea?

Gabriela a castigat amiratia publicului in urma emisiunii pe care o prezinta de cativa ani la Kanal D, fiind foarte apreciata si indragita de telespectatori, emisiunea ei fiind una dintre cele mai urmarite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu