Translate

Oana Turcu Brancu

Oana Turcu a absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Economice- sectia comert marketing, la Iasi.

 
Cariera:

A lucrat la o televiziune locala. Inca din timpul facultatii a inceput sa isi dezvolte o afacere, pentru ca avea mici probleme cu tenul, din cauza accneei. A fost reporter de teren, redactor, iar apoi a ajuns directorul unui post tv local.

A reusit apoi sa isi cladeasca si o cariera internationala, a urmat o scoala postuniversitara de cosmetologie la Bologna, dar si un doctorat in stiinta si tehnica produselor de erboristerie, dietetice si cosmetice Ferrara, a lucrat la crearea Cremei Extraforte pentru slabire-Termo.

In 2007 a devenit doctor in Istorie al Universitatii din Craiova. A devenit cu timpul unic importator pe Romania al produselor Ardes Cosmetics, iar in urma cu ceva timp a ajuns si unic importator al Ardes Cosmetici pe intreaga Europa de Est. S-a clasat pe locul 39 in Top 100 al femeilor de succes din Romania.

In numai sapte ani a pus pe picioare o afacere foarte profitabila, pentru care a primit in 2001 marele premiu la concursul “Cursa carierelor de succes” organizat de revista Cosmopolitan. In prezent are impreuna cu sotul sau, Cristi Brancu, o emisiune la postul Antena 2 “Confidential”.

De ce este faimoasa Oana Turcu?

Oana Turcu este o cunoscuta prezentatoare tv, care a reusit sa se faca foarte apreciata in urma emisiunilor sale. S-a facut cunoscuta atat in tara cat si in strainatate datorita afacerii pe care a dezvoltat-o din timpul facultatii, produsele sale fiind foarte apreciate atat in tara cat si peste hotare. Si-a cladit o cariera internationala, urmand o scoala portuniversitara.

De ce ne place Oana Turcu?

Oana Turcu a cucerit publicul prin realizarile sale din plan profesional, fiind una dintre cele mai iubite prezentatoare tv. Este si una dintre cele mai de succes femei din Romania, a reusit sa cucereasca inimile multor barbati, printre care si a actualului ei sot, Cristi Brancu. Ne place Oana Turcu pentru ca este una dintre cele mai frumoase femei din tara.

Pe scurt despre Oana Turcu:

Nume: Oana Turcu
Data nasterii: 01 noiembrie 1974
Zodie: Scorpion
Locul nasterii: Iasi, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Blonda
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorita
Sot: Cristi Brancu
Copii: Nu are
Ocupatie: Prezentator tv, manager
Studii: Facultatea de Stiinte Economice, Iasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu