Translate

De la dama de companie...la femeie fatala

Ciclic, în peisajul pestriţ din grădina Carpaţilor îşi face apariţia câte o vedetă care acaparează toată atenţia. Acum patru ani, modelul feminin era reprezentat de Moni. Înăltuţa şi firava adolescentă plecată desculţă din Bacăul natal, unde a avut parte de o copilărie plină de mizerie şi mizerii, a ajuns peste noapte „Cenuşăreasa” României. Ea s-a măritat cu Iri Columbeanu, socotit -la 50 de ani -un moş miliardar. De la nunta cu porumbei şi diamante de la Snagov până în topul celebrităţilor autohtone nu a fost decât un pas. Unul mic, deoarece la „succesul”său visau mai toate româncele, cel puţin cele nemăritate la acea vreme. Apariţia lui Moni le-a aruncat în umbră pe consacratele Andreea Marin, Mihaela Rădulescu sau Andreea Raicu. De atunci, altele, Daniela Crudu, Andra Mantea sau Adelina Pestriţiu, au încercat să se ridice la reflectoare, dar au rămas doar la stadiul de piţipoance.



La Bucureşti, gata „echipată”

Bianca Drăguşanu a venit, de te miri unde, ca o cometă şi a eclipsat totul. Şi pe fostele, şi piţipoancele, chiar dacă intră şi ea în galeria ultimelor. A copilărit, ca şi Moni, nu tocmai în puf. Dimpotrivă. Ca şi fosta „Cenuşăreasă”, Bianca vorbeşte cu „io vreau” şi produce sute de mii de euro pe an. Nu a trebuit însă să se mărite cu un miliardar bătrân. Ea a a făcut dragoste în mare cu modistul Bote, celebru pentru înclinaţiile sale sexuale nonconformiste, apoi l-a agăţat pe „Prinţul” Cristea, fotbalist sclipitor, dar capricios. Cu ei, plus Adi Mutu, şi-a făcut reclamă, iar acum e „number one”.


Da, Bianca Drăguşanu, fosta iubită a unui afacerist care vindea excavatoare, a devenit peste noapte cea mai mediatizată femeie din România, cea mai des pomenită şi noul model al tinerelor românce.

Bianca nu mai este fragedă, are 28 de ani, dar e versată. Până să ajungă la Bote, a tăvălit în aşternuturi mulţi bogătaşi, unul dintre aceştia Ioan Neculaie, miliardarul braşovean certat pe nedrept de Băsescu.



Cu ce mai avea ea, cu ce a mai primit, Bianca a ajuns în Capitală gata „tunată”: dantură holywoodiană, sâni de pamelandersonieni, plus haine de firmă, maşină de top şi căţel de fitze. Acum, are un apartament cu scară interioară în Herăstrău, e vecină de palier cu Poponeţ şi „trăiesc 90 la sută pentru sex, aşteptând ziua în care lumea să zică despre unul-uite ală e bărbatul lu Bianca Drăguşanu!”. E nonşalantă, sigură pe sine şi totodată „ingenuă”.

Iată o mostră dintr-un incitant interviu:



“Rep.: La fel, se spune că te vinzi pe bani! Eşti curvă de lux?

B.D.: S-a scris și s-a spus despre toate femeile puternice că se duc cu bărbați, pe bani. Uită-te la Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin. Sunt o femeie simplă, de la țară, care a cunoscut un bărbat singur, tânăr, frumos, celebru și bogat! Am deranjat-o pe Monica Columbeanu că ea s-a cuplat cu unul mai în vârstă! Pentru multe fete sunt un model …”

Drăguţ, nu?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu