Translate

Kara Monaco

Kara Monaco - biografie

Kara Monaco s-a nascut pe data de 26 februarie 1983 in Lakeland, Florida. Desi facea exercitii fizice in mod regulat, ea si-a dezvoltat o adevarata pasiune pentru gimnastica.
Kara Monaco


Cariera:

Pe langa gimnastica, aceasta mai avea un hobby, si anume, dansul. Kara Monaco era atata de talentata in acest domeniu, incat la scurt timp a inceput sa antreneze echipe de dans . Kara a hotarat sa ramane pe picioarele ei si s-a alaturat lui Walt Disney World ca interpreta in numeroase parade si spectacole. Frumusetea ei izbitoare si experienta in dans, au facut din ea o alegere perfecta pentru a juca roluri in Snow White, The Little Mermaid, Cinderella, si Alice in Wonderland. Lui Kara i-a placut sa interactioneze cu copii si tocmai de aceea ea s-a bucurat cel mai mult de rolul avut in Alice in Wonderland
Dupa ce a parasit costumele de la Walt Disney, ea a avut o aparitie in Playboy. Kara a incercat si alte locuri de munca de-a lungul timpului, cum ar fi modeling-ul si a facut prezentari in costume de baie si lenjerie intima pentur FHM si Men’s Fitness.
Ea a fost remarcata atunci cand a jucat rolul unei barmanite si spre surpriza ei, a fost aleasa ca “Cea mai sexy barmanita” de catre revista Playboy. Anul ce a urmat, ea a devenit Playmate a Lunii iunie si in anul 2006 ea a fost selectata ca Playmate al Anului. O alta aventura avuta cu revista Playboy a fost rolul din show-ul TV The Girls Next Door, in care a aparut alaturi de iubitele lui Hef, Holly Madison, Bridget Marquardat si Kendra Wilkinson.
Fie ca este vorba de divertisment, modeling sau actorie, Kara are inteligenta, frumusetea si ambitia de a realiza tot ceea ce isi doreste in viata.

De ce este faimoasa Kara Monaco?

Ea a aparut in paginile revistei Playboy si in 2006 a devenit Playmate al Anului. Kara a avut aparitii si in videoclipuri muzicale si reality show-uri, dupa care a gazduit emisiunea Envy.

De ce ne place Kara Monaco?

Kara Monaco ne-a demonstrat ca orice este posibil daca iti doresti cu adevarat, devenind din Snow White, Playmate al Anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu