Translate

Karina Smirnoff

Karina Smirnoff - biografie

Karina Smirnoff s-a nascut pe data de 13 martie 1978 in Harkov, Ucraina.

Cariera:

Karina Smirnoff a inceput sa i-a lectii de dans de la o varsta destul de frageda si la varsta de 5 ani a inceput sa se axeze pe balet, contnuand cu gimnastica, aerobic si patinaj artistic.

Karina Smirnoff

In anul 1992, Karina Smirnoff s-a mutat la New York unde a renuntat la dans pentru a se concentra asupra studiilor academice. Dupa ce a absolvit Bronx High School of Science, ea s-a inscris la Fordham University unde a absolvit in doua specializari, economie şi programare. Pe cand mergea la universitate, pasiunea ei pentru dans a fost reaprinsa dupa ce s-a inscris la o scoala de dans din Brooklyn.
La mijlocul anilor 1990, ea a facut pereche cu Roman Nabatov si au reprezentat Statele Unite la o serie de concursuri de amatori. Karina Smirnoff a devenit o dansatoare profesionista dupa ce a facut echipa cu Paul Killick in octombrie 1998 si impreuna au reprezentat Anglia. Pe urma, ea a reprezentat Statele Unite cu Louis van Amstel pana cand acestia s-au despartit in decembrie 2000.
In septembrie 2006, Karina a debutat ca o dansatoare profesionista in cel de-al treilea sezon al show-ului de pe ABC, Dancing With The Stars, unde a facut pereche cu actorul Mario Lopez. Cei doi au devenit o pereche unita pe ringul de dans si au terminat pe pozitia secunda dupa ce au fost invinsi de Cheryl Burke şi Smith Emmitt. Campionul de box Floyd Mayweather Jr., a fost partenerul Karinei in sezonul al cincelea al show-ului Dancing With The Stars. In cel de-al saselea sezon, care a avut premiera in martie 2008, ea a facut pereche cu cantaretul R & B, Mario si in sezonul sapte a dansat alaturi de Rocco DiSpirito fiind eliminati in octombrie 2008.

De ce este faimoasa Karina Smirnoff?

Ucrainianca Karina Smirnoff este o dansatoare profesionista care a castigat mai multe competitii reprezentand diferite tari. Ea este foarte cunoscuta pentru faptul ca a participat in mai multe sezoane ale emisiunii Dancing with the Stars unde i-a avut parteneri pe Mario Lopez, Billy Ray Cyrus, Floyd Mayweather Jr. si Rocco DiSpirito. Ea a mai jucat si in filmul din 2004, Shall We Dance?

De ce ne place Karina Smirnoff?

Karina Smirnoff si-a respectat atat scoala cat si profesia, iar datorita acestui lucru nu a avut decat de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu