Translate

Bianca Dragusanu

Cariera:

Bianca Dragusanu s-a facut remarcata inca din liceu, dar nu prin comportamentu exemplar si note foarte bune, ci datorita confictelor cu profesorii si colegele. Si-a dorit din copilarie sa ajunga o femeie de afaceri independenta, dar datorita frumusetii sale si a dimensiunilor de invidiat, 95-65-95, a ales cariera de model.

La varta de 16 ani a aparut la emisiunea Din dragoste pentru a-si recupera iubirea, un domn din Petrosani.Prima ei aparitie notabila in ipostaze sexi a avut-o la varsta de 21 de ani cand a pozat la fata de la pagina 5 pentru ziarul Libertatea. In acea perioada era mai plinuta si avea parul cret, dupa moda anilor '90. Pana in urma cu 2 ani nimeni nu auzise de Bianca Dragusanu, nu stia nimeni cine este. Avea suvite satene, isi descoperise farmecele pe care le folosea din plin ca model , iar in privat se spune despre ea ca lucra ca dama de companie.

In sezonul de toamna in 2009 a fost cooptata pentru a o inlocui pe asistenta lui Dan Capatos, Loredana Chivu, devenind astfel cea mai dorita sexy-asistenta de pe micile ecrane. Desi activeaza in modelling de 3 ani s-a remarcat in presa in urma cu 1 an cand au fost publicate o serie de fotografii in care a fost surprinsa facand dragoste cu Catalin Botezatu.

A devenit repede apreciata in lumea modelling-ului si a defilat pentru designeri celebrii ca: Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani. A fost deasemenea solicitata si la prezentarile din Romania, fiind considerata "femeia ideala", inalta, slaba si cu forme. ea si-a facut operatie de marire a sanilor la varsta de 20 de ani, ajungand in prezent unul din cele mai bine cotate modele din Romania. In 2009

Bianca Dragusanu a acceptat oferta de a poza in numarul din decembrie al revistey Playboy, in schimbul a 10.000 de euro. In prezent pe langa modelling si postul de asistenta a lui Dan Capatos, se ocupa cu afaceri imobiliare, dorindu-si sa reuseasca in acest domeniu. Ea sustine, ca orice model, ca meseria aceasta e doar un hobby, o oportunitate de a cunoaste oameni noi. Desi se ocupa cu afaceri imobiliare si ocupa postul de asistenta, nu a renuntat deocamdata la prezentarile de moda, acestea fiind o sursa sigura de venit, ea este de asemenea imaginea mai multor case de moda.

Pe scurt despre Bianca:

Nume: Bianca Dragusanu
Locul nasterii: Petrosani, Hunedoara
Data nasterii: 6 Martie 1982
Parinti: Mama Madi Dragusanu, Tatal Jimi Dragusanu
Frati/Surori: O sora mai mare, Oana
Culoarea ochilor: Albastrii
Culoarea parului: blond
Inaltime: 1.80
Masuri: 95/65/95
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Nu are
Alt nume: Blonda lui Bote
Ocupatie: Model
Studii: Facultatea de Stiinte Economice si Management


De ce este Bianca Dragusanu o persoana faimoasa?

Bianca Dragusanu este o persoana faimoasa deoarece a aparut in multe prezentari de moda atat in tara cat si in strainatate. Este cunoscuta mai ales datorita relatiei pe care a avut-o cu Catalin Botezatu. A pozat in revista Playboy, ceea a facut ca ea sa fie dorita de multi barbati.

De ce ne place Bianca Dragusanu?

Bianca Dragusanu este o femeie frumoasa si un model foarte bun. Ne place datorita frumusetii ei si pentru ca este o aparitie placuta la TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu