Translate

Laura Cosoi

Laura Cosoi – Ana s-a nascut pe data de 2 ianuarie 1982. Este o tanara dansatoare si model care a fost descoperita de postul de televiziune PRO TV.

Biografie si Cariera :

Laura Cosoi si-a inceput cariera ca dansatoare de mic copil, avand avantajul ca mama sa era antrenoare de aerobic. Laura a facut balet pana la varsta de 12 ani si in toti acesti ani a participat la multe competitii de dans sportiv. Mostenind talentul mamei sale Laura a castigat o multime de premii. La vasrta de 20 de ani Laura si-a facut aparitia pe micile ecrane in serialul TV "La bloc" unde a jucat alaturi de multi oameni importanti din lumea mondena din Romania.

Dand dovada de mult talent si de putere de munca Laura a intrat in atentia multor oameni importanti din televiziune. Astfel domnisoara Cosoi a inceput sa pozeze pentru diferite reviste si sa fie invitata la cat mai multe emisiuni. Momentul de varf al carierei sale a fost atunci cand a participat la concursul Dansez pentru tine unde si-a aratat adevaratele calitatii de dansatoare.

Imediat dupa ce s-a afirmat pe micile ecrane a inceput sa primeasca oferte de a poza in reviste pentru barbati. Laura a acceptat oferta revistei Playboy si astfel a fost lansat un numar al revistei cu Laura Cosoi nud. Acel numar s-a vandut foarte bine inregistrand incasari foarte mari deoarece multi barbati doreau sa o vada pe Laura nud. Momentan Laura se ocupa de contractele ei de viitor si mai ales si-a reluat filmarile pentru ca va fi protagonista unui serial TV.

Pe scurt despre Laura Cosoi:

Nume: Laura Cosoi Ana
Locul nasterii: Iasi, Romania
Data nasterii: 2 ianuarie 1982
Parinti: Mama Ligia Grozan
Frati / Surori: O sora, Alina si un frate Andrei
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1,68cm
Grautate: 55kg
Nationalitate: Romana
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Dansatoare, model, actrita
Studii: Facultatea de Filosofie-Asistenta Sociala, Universitatea Al.I.Cuza din Iasi

De ce ne place Laura Cosoi?

Laura Cosoi ne place pentru ca este o femeie frumoasa ce a participat la multe concursuri atat in tara cat si in strainatate si pentru ca este o moldoveanca talentata ce s-a impus foarte usor in lumea mondena din Romania.

De ce este Laura Cosoi faimoasa?

Laura Cosoi este faimoasa in primul rand pentru ca este iubita lui Smiley, solistul trupei Simplu. In al doilea rand ea este faimoasa poentru ca a jucat in cateva filme romanesti si mai ales pentru ca a reprezentat Romania la concursul "Dansez pentru tine" din Mexic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu