Translate

Anna Lesko

Anna Lesko a studiat la Scoala Rusa din Chisinau iar la 17 ani a ajuns la Bucuresti si si-a dat seama ca viata ei ar fi mai buna in capitala Romaniei decat la Chisinau. Desi cu greu a reusit, Anna a invatat limba romana si a absolvit Facultatea de Drept insa nu a profesat in domeniu deoarece a dorit sa studieze pictura.
Cariera:
Astfel ea a luat lectii cu Sabin Balasa si Mircea Novac dupa care a pictat cateva tablouri, unele chiar au fost expuse la Muzeul National. Intre timp Anna si-a descoperit pasiunea pentru muzica si astfel a luat cateva lectii de canto cu Crina Mardare.
Anna a lansat primul sau album in decembrie 2002, album intitulat "Ard in flacari" iar piesa de pe album cu acelasi nume a facut furori in Romania clasand-o pe Anna pe primul loc in topuri. In urmat orul an rusoaica a lansat cel de-al doilea album intitulat "Inseparabil" care de altfel a fost un album reusit.
In 2004 Anna a lansat albumul "Pentru tine" si chiar si de aceasta data ea a reusit sa impresioneze pe toti romanii cu piesele sale. Succesul i-a suras album dupa album si intr-un timp foaret scurt ea a devenit una din cele mai faimoase cantarete din Romania.
In anul 2006 ea a lansat albumul "Ispita", album ce a fost considerat varful piramidei pana in acel moment in cariera sa, fiind cel mai bine vandut. In prezent Anna a lansat albumul "Jocul Seductiei", un album care a impresionat la fel de mult ca si toate celelalte.
Anna Lesko este o femeie foarte frumoasa si sexy in acelasi timp si multi barbati tanjesc dupa formele ei apetisante. Ne place de ea pentru ca este o cantareata talentata care a lansat multe piese ce au facut furori.
Anna Lesko este faimoasa pentru ca este o cantareata controversta din Chisinau care a facut cariera la Bucuresti. Desemenea ea este faimosa si datorita relatiei cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, relatie care s-a consumat vreme de ani buni.

Pe scurt despre Anna Lesko:
Nume: Anna Stepvania Lyzhcko
Locul nasterii: Chisinau, Moldova
Data nasterii: 10 ianuarie 1979
Parinti: Mama Libov Feodorvna Leskova
Frati / Surori: Doua surori
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1,68cm
Greutate: 50kg
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Cantareata
Studii: Scoala Rusa in Chisinau, Facultatea de Drept din Bucuresti

Discografie :
Albume :
2002 - Flăcări
2003 - Inseparabili
2004 - Pentru tine
2006 – Ispita.

Piese:
2002 - Ard În Flăcări
2003 - Inseparabili
2003 - Inocenta
2004 - Pentru Tine
2005 - Nu Mai Am Timp
2005 - Lasă-mă să Cred
2006 - Anychka Maya
2006 - 24
2007 - 1001 Dorinţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu